Nintendo 3DS

Free-to-play Fullblox dostupan na eShopu za 3DS

Iako Nintendo nije poznat po free to play naslovima, kompanija se sve više trudi da prati trendove moderne industrije video igara. Nakon što smo nedavno dobili prvu F2P Pokemon igru, još jedan besplatni naslov se pojavio na eShopu za 3DS. U pitanju je igra koja se u Evropi zove Fullblox i deo je Pullblox serijala puzzle platformera. Serijal je poznat na drugim tržištima i kao Pushmo.

Fullblox je besplatan u osnovnom obliku i možete ga preuzeti sa eShopa već od danas. Ako želite dodatnih 100 nivoa, oni će vas koštati £4.49 na britanskoj prodavnici. Ako vam ni to nije dosta, tu su još i tri dodatna seta nivoa, svaki sa novim protagonistom (ako se uopšte može reći da ova igra ima protagonistu) po ceni od £2.69.

Full verzija igre košta £8.99. Ispod možete pogledati i launch trejler za ovaj naslov. Pullblox serijal važi i dan danas za jednu od najboljih primena 3D efekta na Nintendo 3DS konzoli.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top