PC

2K Games uskoro predstavlja novu igru – Advent

2K Games i matična kompanija Take-Two najavili su novu igru smeštenu u (distopičnoj) budućnosti pod imenom Advent.

Paralelno sa najavom 2K Games upućuje zainteresovane igrače na sajt igre (link) gde piše, vrlo jednostavno: “Gradimo zajedno svetliju budućnost.” Međutim, ako se malo duže zadržite na sajtu otkriće se druga, zlokobna poruka: “ADVENT vas laže!” zajedno sa grafičkim promenama koje, definitivno, ukazuju na to da će budućnost biti sve samo ne “svetlija”.

Šta nam tačno 2K Games i Take-Two spremaju sa naslovom Advent saznaćemo najverovatnije na E3-u. Ono što znamo je da će se igra na tržištu pojaviti u fiskalnoj 2016. godini, što znači najkasnije do aprila iduće godine.

 Ispod pogledajte neke od concept art slika sa zvaničnog sajta:

67347 421

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top