PC

Galactic Inheritors 4X strategija u prodaji

Galactic Inheritors

Galactic Inheritors je najnovija 4X strateška igra iz Crispon Gamesa, indie razvojnog tima koji je formiran od strane Chris Kinga i Pontus Aberga, nekadašnjih glavnih “zvezda” ekipe Paradox Interactive. Kako kaže ovaj interesantan dvojac, igra se bazira na “naučnom” delu “naučne fantastike”, naprednom strateškom planiranju i duboko razvijenom gameplayu.

U igri preuzimate ulogu nacije koja mora da otkrije najbolje lokacije u galaksiji koje će kolonizovati kako bi raširila uticaj svoje imperije. Dosta jednostavan koncept, svakako ne originalan, ali sa detaljno razvijom strategijom i dosta naprednim taktiziranjem. Jednostavno – igra nije laka. Ili makar tako misle Kris i Pontus. Videćemo šta će reći igrači.

Igru možete pazariti na STEAM servisu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top