Vesti

Stiže 1TB Xbox One, snižena cena za stari model

Novi Xbox One model sa hard diskom kapaciteta 1 TB je i zvanično potvrđen a zajedno sa njegovim izlaskom na tržište, stari 500 GB model dobija sniženje cene.

1 TB model će osim kapaciteta memorije imati još par sitnih razlika u odnosu na stari. Xbox One kontroler koji dolazi u pakovanju sada sadrži i standardni 3.5 mm ulaz za slušalice, volume i mute kontrole kao i nešto drugačije LT i RT dugmiće. Kontroler će u prodaji biti dostupan i zasebno “kasnije ovog leta”, kada stiže i Xbox Wireless Adapter za PC koji će vam omogućavati da ovaj kontroler bežično povežete sa vašim PC-em. Loša vest je da će on zvanično raditi samo pod Windows 10 operativnim sistemom.

Osim kontrolera, 1 TB Xbox One će se od starog razlikovati i po matiranoj plastici koja je ovoga puta korišćena pri izradi. Cena ovog pakovanja, koje će u sebi sadržati i Halo: The Master Chief Collection, u Americi je 400 dolara. Stari model od 500 GB je sada za 50 dolara jeftiniji, pa se on u američkim radnjama može kupiti za 350 dolara.

Pogledajte zvaničnu prezentaciju novog modela:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top