Vesti

Stiže 1TB Xbox One, snižena cena za stari model

Posted on

Novi Xbox One model sa hard diskom kapaciteta 1 TB je i zvanično potvrđen a zajedno sa njegovim izlaskom na tržište, stari 500 GB model dobija sniženje cene.

1 TB model će osim kapaciteta memorije imati još par sitnih razlika u odnosu na stari. Xbox One kontroler koji dolazi u pakovanju sada sadrži i standardni 3.5 mm ulaz za slušalice, volume i mute kontrole kao i nešto drugačije LT i RT dugmiće. Kontroler će u prodaji biti dostupan i zasebno “kasnije ovog leta”, kada stiže i Xbox Wireless Adapter za PC koji će vam omogućavati da ovaj kontroler bežično povežete sa vašim PC-em. Loša vest je da će on zvanično raditi samo pod Windows 10 operativnim sistemom.

Osim kontrolera, 1 TB Xbox One će se od starog razlikovati i po matiranoj plastici koja je ovoga puta korišćena pri izradi. Cena ovog pakovanja, koje će u sebi sadržati i Halo: The Master Chief Collection, u Americi je 400 dolara. Stari model od 500 GB je sada za 50 dolara jeftiniji, pa se on u američkim radnjama može kupiti za 350 dolara.

Pogledajte zvaničnu prezentaciju novog modela:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version