PlayStation 4

E3 2015: Ponovo otkriven The Last Guardian. Stiže na PS4 u 2016

I to se desilo. Igra od koje su do sada i najveći i najuporniji fanovi odustali The Last Guardian, ponovo je otkrivena na Sonijevoj E3 press konferenciji.

The Last Guardian je u razvoju još od 2007. Na igri radi legendarni Team Ico i Fumito Ueda koji su napravili ICO i Shadow of the Colossus. Ueda je u međuvremenu napustio Sony i sada privodi kraj razvoja The Last Guardian pod ugovorom koji ima sa kompanijom.

Igra je trebalo da bude jedan od ključnih Sonijevih naslova za PS3, ali je sada, posle svih godina, prema očekivanju predstavljena kao PS4 naslov. Prikazani gameplay u potpunosti podseća na ono što smo videli na E3-u 2009-e. Pogledajte ispod.

The Last Guardian će se (konačno) na tržištu pojaviti 2016-e.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top