Vesti

E3 2015: Star Fox Zero izlazi do kaja godine. Platinum Games pomaže u razvoju

Star Fox Zero je zvanični naslov za predstojeću Star Fox Wii U igru koja će se na tržištu pojaviti krajem godine u Evropi i Americi.

Poznati Star Fox junaci poput Fox, Falco, Peppy i Slippy su ponovo tu. Igrač će pilotirati Arwing u tradicionalnom stilu na TV ekranu ali je i Wii U Gamepad moguće koristiti za pogled iz cockpita, kao i za nišanjenje i pucanje uz pomoć gyro senzora. Star Fox Zero takođe uključuje i Walker transformaciju za Arwing, pa ćete borbu u pojedinim trenucima voditi i na kopnu, a tu su i novo Gyrowing vozilo i povratnik Landmaster Tank.

 

Razvoj igre vodi legendarni Shigeru Miyamoto, tvorac Mario, Zelda i nebrojano drugih Nintendovih frašiza. Osim Nintendovog internog tima koji radi na ovom naslovu, deo razvoja je prepušten Platinum Games-u. Igra će raditi u 60FPS i na TV-u i na Gamepad-u u dva različita pogleda, što prema rečima art developera iz Platinum Gamesa predstavlja veliki izazov, napraviti igru koja u tehničkom smislu ne može da bude previše vizuelno bogata, ali može da ostavi takav utisak.

Inovativne kontrole će po svemu sudeći biti udarna karakteristika ovog naslova, a najnoviji E3 trejler možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top