Vesti

E3 2015: Star Fox Zero izlazi do kaja godine. Platinum Games pomaže u razvoju

Posted on

Star Fox Zero je zvanični naslov za predstojeću Star Fox Wii U igru koja će se na tržištu pojaviti krajem godine u Evropi i Americi.

Poznati Star Fox junaci poput Fox, Falco, Peppy i Slippy su ponovo tu. Igrač će pilotirati Arwing u tradicionalnom stilu na TV ekranu ali je i Wii U Gamepad moguće koristiti za pogled iz cockpita, kao i za nišanjenje i pucanje uz pomoć gyro senzora. Star Fox Zero takođe uključuje i Walker transformaciju za Arwing, pa ćete borbu u pojedinim trenucima voditi i na kopnu, a tu su i novo Gyrowing vozilo i povratnik Landmaster Tank.

 

Razvoj igre vodi legendarni Shigeru Miyamoto, tvorac Mario, Zelda i nebrojano drugih Nintendovih frašiza. Osim Nintendovog internog tima koji radi na ovom naslovu, deo razvoja je prepušten Platinum Games-u. Igra će raditi u 60FPS i na TV-u i na Gamepad-u u dva različita pogleda, što prema rečima art developera iz Platinum Gamesa predstavlja veliki izazov, napraviti igru koja u tehničkom smislu ne može da bude previše vizuelno bogata, ali može da ostavi takav utisak.

Inovativne kontrole će po svemu sudeći biti udarna karakteristika ovog naslova, a najnoviji E3 trejler možete pogledati ispod:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version