Ostalo

Uživo sa E3 2015: EA štand

Posted on

Posete štandovima velikih izlagača smo nastavili sa Electronic Arts štandom na kojem smo isprobali većinu dostupnih naslova.

Već smo pisali o mnogima od njih još sa EA konferencije a potom i u odvojenim izveštajima, pa za početak možemo reći da će Mirror’s Edge Catalyst zaista biti pravi hit. Igrivost je odlična, fluidna sa zanimljivom borbom i koršćenjem okruženja u svoju korist. Priča takođe obećava mada nismo mogli da igramo duže kako bismo se uverili u to da li ostaje na tom nivou kvaliteta do samog kraja.

Star Wars Battlefront nam se dopao isto koliko nam se svideo i Battlefield, pošto su u pitanju dve identične igre osim što je ova sa Star Wars pričom “odvena” u Star Wars likove i jedinice a u osnovi je i dalje standardni Battlefield.

Novi Need for Speed je zapravo veoma interesantna igra i dosta podseća na Underground serijal. Preko pregleda vozila i “budženja” pa sve do samih trka i zastupljenog fizičkog modela. FIFA, Madden i NHL dobijaju svoje nove verzije sa skromnom listom noviteta ali ujedno i listom koja će se više nego svideti fanovima bilo kojeg od ovih serijala.

Rock Band se vratio na velika vrata! To je sve što možemo rreći posle četiri godine koliko nije bilo nove Rockband varijante. Izlazi samo za konzole nove generacije i za razliku od Guitar Hero, obuhvata iznova sve poznate instrumente.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version