PlayStation 4

1TB PS4 dostupan u Evropi od sledećeg meseca

Sony je i zvanično objavio da će od sledećem meseca početi da prodaje 1TB PlayStation 4 model u Evropi.

1TB PS4 Ultimate Player Edition pored većeg kapaciteta memorije, donosi i vrlo sitne promene kao što su težina sistema koji je sada za 10 procenata lakši, kao i nešto energetski efikasniji pošto koristi 8 procenata manje električne energije. 1TB model će imati i matiranu plastiku na HDD coveru sa prednje strane, za razliku od dosadašnjeg modela.

Prema očekivanju, Ultimate Player Edition dolazi u crnoj i beloj varijanti, a biće dostupan u prodaji u Evropi od 15. jula.

1 2

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top