PC

LEGO Minifigures Online ponovo lansiran

Minifigures Lego

Kao što je i najavio, Funcom je održao svoje obećanje – LEGO Minifigures Online je ponovo lansiran. Zbog čega ponovo? Zato što je igra već neko vreme bila aktivna, ali kao free2play naslov odnosno besplatna igra u kojoj kupujete nove jedinice, pakete, unapređenja … Sada je ponovo pokrenuta, ali ovoga puta kao igra koja se plaća, no bez ikakvih dodataka koji se mogu kupovati. Razloga je mnogo – od činjenice da je free2play model sve manje interesantan zbog politike izdavača, pa do toga da roditelji ipak više vole da detetu kupe igru i znaju da je to čitav izdatak koji za nju imaju.

Jer, LEGO Minifigures Online i jeste više dečiji MMO nego “ozbiljna” igra – naslov je “KidSafe” sertifikovan i COPPA verifikovan, u sebi poseduje veliki broj filtera i ograničenja koja roditelji mogu postaviti deci ali i pored toga nudi zanimljivo iskustvo pravljenja LEGO figurica i svetova. Ono što posebno ističe ovu igru u odnosu na druge jeste višeplatformska podrška – Minifigures radi na Windowsu, Linuxu i OS Xu ali i Androidu i iOSu i to u isto vreme – bez obzira koji sistem koristite, uvek ćete igrati sa svojim prijateljima čak i ukoliko su oni, primera radi, na Windowsu a vi igrate putem iPada.

Kao “proslavu” lansiranja nove verzije igre, Funcom je izdao i prateći video koji možete pogledati ovde:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top