PC

ARK od danas i za OS X i Linux

ARK Survival Evolved

Igra koja nastavlja da beleži sjajan uspeh, ARK: Survival Evolved, od danas se može igrati i na Linux i OS X operativnim sistemima kroz Early Access pristup. Naslov je već nedeljama najprodavaniji na Steamu tako da će dodatak ova dva OSa zasigurno doprineti tome. Ujedno je ovo i jedna od prvih igara koja je ovog obima i veličine sveta koja je urađena u Unreal 4 engineu a izdata za ove dve platforme.

Podrška za dodatne sisteme donosi i potpuno integrisanu višeplatformsku multiplayer opciju, tako da bez obzira na to koji operativni sistem koristite, igraćete ARK ne samo sa onima koji dele vašu “sudbinu” već i sa igračima koji su se odlučili da na PCju koriste neki drugi OS. Kako bi proslavili ovaj uspeh, tvorci su odlučili da organizuju prodaju ARKa sa specijalnim popustom, pa ga u narednih nekoliko dana možete pazariti po ceni od 25 evra, a u paketu je i poklon sedlo za vašeg dinosaurusa … kada pripitomite nekog, naravno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top