Domaća Scena

PLAY 145 – FEBRUAR 2021

FEBRUARSKI 145. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Prošao je i prvi mesec u 2021. godini. U nju smo ušli sa nadom da će biti bar malo bolja nego prethodna, ali je nekako ispalo kao da idemo na reprizu. Svet malo blesavi, Amerikanci pogotovo, a svi jurcaju za vakcinama i konačnim spasom od pandemije.

Šta se dešava u svetu video igara?

Tokom januara smo dobili najavu Indiana Jones igre, veliki izdavači su dobili kaznu zbog petljanja sa cenama i ograničenjima, čuli smo da je u pripremi Star Wars avantura izvan zidova kompanije Electronic Arts, a dešava se i novi Tomb Raider.

Januar je prošao i u senci odlaganja igara, dosta njih je dobilo neke kasnije datume izlaska, a neke su pomerene čak za 2022. godinu, kao što je avantura o dragom Gollumu i Uncharted film. Ipak, optimistični smo za februarom, najkraćim mesecom u kojem se nadamo da ćemo videti razne najave novih igara i potvrde očekivanih datuma.

Dok se to ne ostvari, čitajte naš najnoviji Play!, besplatan kao i uvek. Za vas smo spremili recenzije novih igara, editorijale, top liste, kao i članak sa igrama na koje biste trebali obratiti pažnju tokom narednog perioda.

Uživajte i vidimo se u narednom broju.

Od sadržaja izdvajamo:

  • Skriveni aduti 2021. godine
  • Sol Invictus i Munzesky – Play! Reportaža
  • Resident Evil 8: Village – Maiden Demo
  • Hitman III
  • Gods Will Fall
  • AMD spreman za gejming

FEBRUARSKI 145. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top