PC

Predator stiže u Mortal Kombat X

Mortal Kombat X predator

Bilo je samo pitanje vremena kada će se još neki od poznatih “nasilnika sa TV ekrana” pojaviti u Mortal Kombat X video igri. Nakon Džejsona, stiže nam i Švarcijeva noćna mora – Predator. U paketu su i tri bonus skina za postojeće likove – Commando Johnny, Infrared Scorpion i Carl Weathers Jax. Predator bandl je deo Kombat Packa za MKX što znači da svi koji su već kupili KOmbat Pack dobijaju Predatora već od danas. Oni koji ne poseduju pomenuti paket mogu da pazare Predatora kao odvojeni predmet i to za samo 4 funte, dok paket sa pomenuta tri dodatna skina za likove košta dodatne 3,3 funte. Jedina kvaka je što će se odvojeni paketi naći u prodaji tek od 14. jula, nedelju dana nakon što će kao Predator moći da zaigraju vlasnici Kombat Packa.

Ujedno, da proslave lansiranje novog paketa, WB Games su objavili i trejler koji promoviše Predatora a koji predlažemo da pogledate zbog verovatno najgore naracije koju ste imali prilike da čujete, posebno u trejleru jedne AAA igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top