PC

F1 2015 krenuo u prodaju

F1 2015

Codemasters šalje objavu za sve “usijane glave” da je F1 2015 krenuo u prodaju u Evropi i da se može naći na STEAMu ali i u radnjama. Igra tek 10 dana kasnije dolazi do Severne Amerike, a ono što očekuje gejmere širom Evrope je i prva zakrpa čim instaliraju igru, koja bi trebalo da reši veliki broj problema i propusta koji su detektovani, naravno nakon izlaska. Među zanimljivim novitetima, Codemasters navodi “motion capture” tehniku kojom su snimljeni članovi pit stopa, potom mogučnost komuniciranja sa inženjerima u bazi korišćenjem glasovnih komandi na Xbox One i PlayStation 4 kao i “nikad bolju” fiziku upravljanja bolidom na svim stazama i po svim vremenskim uslovima.

Ujedno ne zaboravite da proverite sistemske zahteve kako biste bili sigurni da uspešno možete igrati F1 2015 na svom računaru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top