PC

Sve Bohemia igre za malo para

Posted on

Evo prilike da povoljno nabavite većinu Bohemia Interactive video igara za malo novca i to kroz novi Humble Bundle. Ovako ide podela:

– Ukoliko platite “koliko želite” dobijate ARma 2, Take on Helicopters, UFO: Afterlight, Alpha Prime, Arma: Gold Edition, Fish Fillets 2 i još nekoliko neotkrivenih igara.

– Ukoliko platite preko prosečne cene, što je trenutno skromnih 4,65 dolara, dobijate ARma Tactics, ARma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Private Military Company i Arma 2: DayZ mod i još nekoliko za sada neotkrivenih igara.

– Ukoliko se isprsite za više od 20 dolara, dobijate Take on Mars (Early Access) i još jednu za sada neotkrivenu igru.

– A ukoliko platite 100 ili više dolara dobijate sve do sada objavljene Bohemia Interactive igre.

Svakako dobar dil za svakog ljubitelja bilo koje od ovih igara u slučaju da ih nema u kolekciji. Inače, ukoliko bismo se bavili teorijama zavere i spekulacijama, tajming za ovu rasprodaju kao i činjenica da postoje paketi sa svim Bohemia igrama dolazi u čudno vreme kada ovaj izdavač kuburi sa brojem igrača u DayZ i izgleda da tom, jednom od ključnih naslova iz portfolija, ne ide baš najbolje. Nadamo se da ovo ne znači i “restruktuiranje” Bohemije.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version