Mobile

Rovio najavio Angry Birds 2

Finska kompanija Rovio je danas najavila Angry Birds 2, koji će biti otkriven 28-og jula a lansiran 30-og.

Angry Birds 2 je verovatno najnetačniji naslov koji je jedna igra ikada mogla da ima. Radi se o petnaestom Angrie Birds nastavku, ne računajući portove za različite platforme. Do sada smo iz Rovia imali priliku da vidimo: Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars 2, Angry Birds Friends, Angry Birds Go!, Bad Piggies, Angry Birds Transformers, Angry Birds Epic, Angry Birds Stella, Angry Birds Fight!, Agry Birds Stella Pop! kao i predstojeći Angry Birds Under Pigstruction.

Ovaj serijal je do sada downloadovan preko 3 milijarde puta. Osim igara, proširio se na najrazličitije vrste proizvoda, uključujući i predstojeći Angry Birds film.

Još uvek nije obajvljeno za koje platforme će se pojaviti “dvojka”, ali ako bi trebalo da se kladimo, sav novac bi stavili na iOS i Android.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top