PC

Valhalla Hills, simulacija izgradnje, najavljena zvanično

Valhalla Hills

Valhalla Hills smo imali prilike da isprobamo na E3 ove godine, a izdavač, Daedalic Entertainment, zvanično je juče najavio ovaj naslov. Postavljen u vreme vikinga, urađen u kartunolikom maniru, ovaj naslov predstavlja kopiju (ili spoj) Settlersa i Civilizacije, makar na papiru.

Izaći će za Windows, OS X i Linux do kraja ove godine, a Early Access faza počinje početkom narednog meseca. Igra poseduje proceduralno generisane terene odnosno planine na ostrvima koja pokušavate da kontrolišete kao i “mudri” ekonomski sistem. Inače, Funatics, koji potpisuje rad na Valhalla Hills u svojim redovima ima Thomasa Hausera koji radi kao kreativni direktor a koji je imao glavnu programersku rolu prilikom pravljenja The Settlers 2 još davne 1993 godine, te bi to trebalo da, makar u teoriji, obezbedi jedan deo kvaliteta dobro poznate igre i u Valhalla Hillsu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top