PC

Minecraf 1.8.8 izdat

Minecraft

Nova verzije Minecrafta pod oznakom 1.8.8.  izdata je za sve korisnike i poboljšava funkcionisanje Realmova i ispravlja izvesne bagove i greške u igri. Tokom jučerašnjeg dana igra je testirana na beta serverima, pokazala se stabilnom tako da je zakrpa sada puštena za sve igrače.

Iako je kompatibilna sa 1.8. verzijom Minecrafta, svima se preporučuje da unaprede na 1.8.8 a posebno oni koji su imali sledeće probleme – neodazivanje servera i nemogućnost pokretanja igre, padanje servera, korišćenje propusta u klijentskoj verziji i lag exploit sa bannerima.

Download je ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top