PlayStation 4

PS4 tastatura i miš stižu uskoro

PS4 tastatura i miš

Dobro je poznato da je PlayStation 4 Dual Shock kontroler zaista dobra naprava kao i da odgovara najvećem broju naslova. Ipak, kada govorimo o FPS igrama ili MOBA naslovima, tastatura i miš su ubedljivo najbolji način kontrole. Otuda ne čudi da se i za konzole pojavljuju ovi dodaci. Pre samo nekoliko dana MS je objavio da će Xbox One uskoro podržavati i tastaturu i miša, a danas kompanija Hori objavljuje da će oni lansirati svoju verziju ovih periferija za PS4.

Kao što vidite na slici, Tactical Assault Commander, kako se komplet zove, poseduje prilično standardnog miša ali i drugačiju tastaturu. Ona nije “kompletna” poput onih na PC računarima već dosta skraćena i obuhvata samo one tastere koje inače na tastaturi igrači koriste za upravljanje u video igrama.

Paket po ceni od 120 evra stiže u Evropu već početkom oktobra, tačnije 9. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top