PC

Fallout 4 praktično gotov, PipBoy rasprodat

Pipboy

Pete Hines iz Bethesde kaže da je Fallout 4 praktično gotov i da se sada samo sređuju manje greške i doteruje igra za finalni izlazak 10. novembra. Stoga, kako kaže Pete, sada više nije bitno ko šta želi i šta bi hteo da bude ubačeno u igru jer je vreme za ubacivanje dodatnih stvari prošlo.

Pete kaže i da će igra biti u potpunosti spremna za sve igrače i sve sisteme kada se bude pojavila, a ujedno i napominje da više nema PipBoy collector’s edition paketa odnosno kompleta igre i ručnog računara koji se povezuje sa igrom i omogućava da imate ličnog Pipboya i u “stvarnom svetu”. Kako kaže Pete, sve zalihe su potrošene i došli su do toga da fabrika više ne može da izradi novih uređaja i da nema kapaciteta za to. Sve što se trenutno i dalje pravi u fabrici već je odavno rasprodato, pa se čini da će veoma brzo eBay i slični sajtovi dobiti veoma interesantne artikle na prodaji po visokim cenama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top