PC

Next-gen apdejt za Fallout 4 je konačno dostupan

Nakon brojnih odlaganja, Bethesda konačno izbacuje ažuriranje za sledeću generaciju za Fallout 4 danas na Xbox Series X/S i PS5 konzolama. Igrači na PC-u takođe dobijaju ažuriranje danas, uključujući neki novi sadržaj Creation Cluba, kao i ispravke grešaka i nove funkcije poput podrške za ultrawide monitore.

Bethesda je radila na ažuriranju za sledeću generaciju za Fallout 4 na konzolama već preko godinu dana. Originalno je trebalo da se pojavi krajem 2023. godine, ali je moralo biti odloženo za 2024. godinu. Zatim je Bethesda odlučila da uzme malo više vremena sa njim kako bi iskoristila izlazak TV serije Fallout ovog meseca, koja je dovela do ogromnih skokova u broju igrača za sve Fallout igre.

Novi patch za Fallout 4 počinje da se izbacuje danas, 25. arpila, u 18 časova. Sa strane PC-a, Bethesda kaže da je pažljivo vodila računa da ne pokvari modove svih, ali s obzirom na to koliko modova postoji i na koliko načina mogu da se sukobe sa datotekama igre, ne bismo očekivali potpuno glatku tranziciju za one sa instaliranim modovima.

Na Xbox Series X/S i PS5, Fallout 4 će sada raditi na nativnih 60FPS, a dostupan je i mod više rezolucije za one koji preferiraju da podignu grafička podešavanja. Creation Club će biti ažuriran sa besplatnim predmetima za igrače da preuzmu, uključujući nova oružja i setove Power Armour, kao i dekoracije za Noć veštica, što nema mnogo smisla u aprilu, ali s obzirom da je ovaj patch prvobitno planiran za oktobar 2023. godine, ova uključenost nije neprimerena.

Sa strane PC-a, igrači mogu očekivati neke dugotrajne ispravke bagova, a Creation Kit, alatka koja se koristi za proizvodnju modova za Fallout 4, takođe dobija neke ispravke. Najveći dodatak ovde je zvanična podrška za ultrawide, što uklanja potrebu za modovima ili softverom treće strane poput Flawless Widescreen. Današnje ažuriranje takođe čini Fallout 4 ‘Steam Deck Verified’, što neće značiti mnogo onima koji su već igrali igru na Decku, ali je dobar marketing za nove vlasnike Steam Deck uređaja koji su možda sada zainteresovani za igranje Fallout nakon gledanja serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top