PC

Superhot beta počinje

SuperHot

Superhot je pucačina u prvom licu sa prilično originalom idejom – svet oko vas se pomera samo onda kada se i vi pomerate. Ukoliko stojite – sve drugo stoji. Svi oni koji su imali vere u ovaj projekat i podržali ga na Kickstarteru sa preko 40$ (možda je cena malo previsoka) od danas mogu uživati u beta testu ove video igre.

Dizajneri to pravdaju činjenicom da na ovaj način neće da opterete servere i pritom žele da sve dobro istestiraju, naravno svi drugi koji su podržali igru i imaju garantovanu punu verziju, istu će i dobiti kada se igra pojavi. Da se sve ovo proslavi, tu je i novi trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top