PC

Games Done Quick prikupio 1,2 miliona dolara

games done quick

Igrači koji su igrali brzo video igre i pokušavali da ih pređu za što kraći vremenski rok, pritom izvodeći raznorazne vratolomije, pronalazeći greške u igri i rabeći ih, uspeli su da prikupe više od 1,2 miliona dolara za dobrotvorne svrhe, objavila je Games Done Quick asocijacija.

Samo 22,075 gledalaca prikupilo je ovja iznos, sa prosečnom donacijom od 55 dolara. Sa jedne strane, raduje što je određeni broj igrača bio spreman da donira toliko novca, sa druge strane ostaje blaga žal za time što se više gledalaca nije priključilo donaciji.

Bilo kako bilo, iznos koji ide Lekarima bez granica svakako je impoznatan i potrebno je čestitati svima koji su učestvovali u projektu – organizatorima, igračima, fanovima i gledaocima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top