PC

Najnoviji Humble Weekly Bundle donosi svemirske igre

46545

Poslednja u nizu Humble Bundle akcija se zove The Return of Space Boy a ovoga puta su Humble akciji igre koje imaju svemirsku tematiku kao zajednički činilac.

Platite koliko god to vi želite i vaše su igre Steam Marines, ROCKETSROCKETSROCKETS kao i Steam Early Access pristup igri StarMade.

Ako pak platite više od trenutnog proseka koji je je oko pet i po dolara, dobijate i Interplanetary, Starwhal i Edge of Space (Steam Early Access). Jedina igra koja je vaša tek nakon fiksne cene je Reassembly koga dobijate ako platite 10 ili više dolara.

Kao i uvek, prihodi sa Humble Bundle akcija idu developerima, dobrotvornim svrhama i samoj organizaciji. Svakako posetite Humble Bundle sajt ako volite svemirske igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top