Mobile

Prsten kao kontroler za video igre

Kompanija Titanium Falcon je predstavila svoje interesantno viđenje kontolera za video igre u vidu prstena koji se nosi na ruci.

Ovaj zapravo Bluetooth uređaj je moguće povezati sa konzolama, PC, mobilnim, VR i drugim uređajima. On registruje pomeranje ruke u 9 osa a na njemu se nalaze i dva dugmeta.

Kako bi dalje razvijali ovaj koncept, iz ove kompanije planiraju da uskoro pokrenu i Indiegogo kampanju sa ciljem da sakupe 300 000 dolara kako bi unapredili koncept i uređaj izbacili na tržište. Planirana cena za prsten je u rangu od oko 100 dolara.

Za više informacija posetite zvanični sajt – titaniumfalcon.com

Titanium Falcon1

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top