PC

Bivša Wii U ekskluziva ZombiU sada i na drugim platformama

Posted on

Jedna od uspešnijih igara na WiiU platformi koja je bila specijalno optimizovana za korišćenje WiiU kontrolera, ZombiU, ipak nije doživela planetarnu popularnost zbog slabe prodaje same WiiU konzole. Ubisoft je odlučio da, tri godine kasnije, ponudi ZombiU i za druge platforme – PC, PS4 i Xbox One i u tom procesu odstrani ono “U” – igra se zove jednostavno, i možda ne baš originalno, Zombi.

Naslov koji se odigrava u Londonu specijalno je zanimljiv jer smrt u igri označava da morate da sve krenete ispočetka, ali imate mogućnost da pronađete svoje “prošlo ja” i preuzmete do tad skupljene predmete i oružja, ili da ipak krenete ispočetka. Naravno, pronalazak sebe ne mora biti tako lak ako ste se pretvorili u zombija u međuvremenu.

Zombi za nove sisteme ima i dva nova oružja, baterijska lampa daje i mogućnost odabira jačine svetlosnog snopa a tu su i brojne promene u gameplay-u koje su implementirane kako bi igra radila i na standardnim kontrolerima za razliku od Wii U Gamepad-a. Cena igre je 20 evra.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version