PC

Guild Wars 2 od sada besplatan

Guild Wars 2 je jedan od onih MMORPG naslova koji nisu zahtevali mesečnu pretplatu. Sve što je bilo potrebno da uradite  je da igru jednom kupite i od tada je možeti igrati koliko želite, za razliku od recimo popularnog MMO naslova World of Warcraft, gde je potrebno da plaćate mesečnu pretplatu.

Međutim razvojni tim ArenaNet je u skladu sa trendom u industriji odlučio da ode korak dalje, pa je od sada Guild Wars 2 potpuno besplatan za sve.

Naravno, određene restrikcije su ipak primenjene, kako bi se razlikovali igrači koji su za igru platili od onih koji nisu. Free-to-play igrači u startu neće moći slobodno da istražuju ceo svet igre, imaće manje mesta za items i slična ograničenja. Detaljnu listu razlika između free i paid igrača, pogledajte na zvaničnom sajtu. Uopšteno gledano, ograničenja nisu prevelika i čini se da će casual igrači moći u potpunosti da steknu sliku o igri i preko free verzije.

Inače trend napuštanja modela mesečne pretplate i generalnog prelaska na free-to-play ozbiljno zahvata MMORPG nalsove. Wildstar i Star Wars: The Old Republic su neki od većih koji su prešli na ovaj model.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top