Opisi igara

Besplatni kutak: Guild Wars 2

Još 2020. godine, ArenaNet je najavio planove da konačno donese Guild Wars 2 i njegove ekspanzije na Steam. Ažuriranje je na kraju odloženo i stvari su utihnule. Sada, baš na vreme za desetogodišnjicu MMO-a, datum lansiranja Steam-a je konačno objavljen.

Guild Wars 2, zajedno sa sadržajem osnovne igre i novijim proširenjima, dostupan je na Steam-u od 23. avgusta. Lansiranje kroz Steam će doneti kompletno izdanje koje uključuje igru i sve njene ekspanzije, kao i odvojene opcije kupovine za osnovnu igru i proširenja pojedinačno.

Prvobitno, Guild Wars 2 je trebalo da stigne na Steam pre svoje najnovije ekspanzije – End of Dragons. Nejasno je šta je tačno izazvalo tako dugo odlaganje, ali igra će sada biti dostupna preko Valve-ove platforme na vreme za četvrtu ekspanziju igre, koja je trenutno u razvoju.

Originalni Guild Wars je bio dostupan na Steam-u, a imao je i sopstveni launcher. Guild Wars 2 je sa druge strane bio dostupan samo preko svog samostalnog pokretača na PC-u od lansiranja. Sa prelaskom na Steam, igra će potencijalno pronaći milione novih igrača.

Guild Wars 2 je MMORPG sa brzom akcionom borbom, bogatim univerzumom i pričom, PvP režimima, i to sve bez pretplate! Igra se nalazi na brojnim top listama najboljih multiplejer igara, a ako je do sada niste zaigrali, dolazak GW2 na Steam je odlična prilika za to.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top