PC

Hideo Kojima se oprašta od MGS fanova u video klipu

Već neko vreme je poznato da stvari između Konamija i Hideo Kojime, tvorca Metal Gear Solid serijala, nisu baš sjajne. Legendarni game dizajner je ostao pri Konamiju na osnovu ugovora, samo kako bi izlazak Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain protekao što bezbolnije, iako je njegovo ime uklonjeno sa većine promotivnog materijala vezanog za ovaj naslov. Konami je već najavio da će rad sa ovom serijalu nastaviti i bez Kojime.

Danas je na zvaničnom Youtube kanalu Konamija objavljen desetominutni video klip naslovljen Debriefing u kome se između ostalog Hideo Kojima oprašta od Metal Gear fanova.

U klipu se nalazi i vrlo emotivni segment u kome Kojima posećuje porodicu preminulog fana koji je u februaru ove godine podlegao teškoj bolesti u 21 godini.

Na kraju klipa, game dizajner se zahvaljuje fanovima i izvinjava što su toliko morali da čekaju na Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Pogledajte video:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top