PC

Ubisoft otvara svoj zabavni park

ubisoft theme park

Volite li Ubisoft igre? A zabavne parkove? Još je samo potrebno da se nađete u Maleziji od 2020 godine i moći ćete da uživate u kombinaciji svoje dve ljubavi, jer je Ubisoft upravo najavio da će do te godine u Kuala Lumpuru otvoriti svoj tematiski zabavni park.

Ovo je najavio Jean de Rivieres, podpredsednik Ubisoft Motion Pictures, koji nadzire projekat. Kompletan posao prepušten je RSG kompaniji iz Malezije, čija je specijalnost pravljenje zabavnih parkova. Nije poznato kakve će sve vožnje biti prisutne i kako će one biti povezane sa Ubisoft naslovima, ali se zna da će u parku biti prisutne sve poznate Ubisoft franšize.

Segment toga šta se može očekivati zainteresovani mogu da vide u Rabbids dark ride vožnji u Futuroscope tematskom parku u Parizu, a Malezija je odabrana kao lokacija jer je u pitanju druga najposećenija država u Aziji po izveštaju svetske turističke organizacije.

Željno iščekujemo još detalja ali i izveštaje o uspehu parka, jer će to u mnogome odrediti potencijalnu izgradnju novih parkova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top