PC

Ubisoft otvara svoj zabavni park

Posted on

Volite li Ubisoft igre? A zabavne parkove? Još je samo potrebno da se nađete u Maleziji od 2020 godine i moći ćete da uživate u kombinaciji svoje dve ljubavi, jer je Ubisoft upravo najavio da će do te godine u Kuala Lumpuru otvoriti svoj tematiski zabavni park.

Ovo je najavio Jean de Rivieres, podpredsednik Ubisoft Motion Pictures, koji nadzire projekat. Kompletan posao prepušten je RSG kompaniji iz Malezije, čija je specijalnost pravljenje zabavnih parkova. Nije poznato kakve će sve vožnje biti prisutne i kako će one biti povezane sa Ubisoft naslovima, ali se zna da će u parku biti prisutne sve poznate Ubisoft franšize.

Segment toga šta se može očekivati zainteresovani mogu da vide u Rabbids dark ride vožnji u Futuroscope tematskom parku u Parizu, a Malezija je odabrana kao lokacija jer je u pitanju druga najposećenija država u Aziji po izveštaju svetske turističke organizacije.

Željno iščekujemo još detalja ali i izveštaje o uspehu parka, jer će to u mnogome odrediti potencijalnu izgradnju novih parkova.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version