Nintendo 3DS

Shovel Knight: Plague of Shadows stiže sledeće nedelje

Besplatna Shovel Knight: Plague of Shadows ekspanzija stiže sledeće nedelje, dosta brže nego što smo prvobitno očekivali.

Yacht Club Games već neko vreme objavljuje klipove iz ove ekspanzije ali su se suzdržavali da objave tačan datum izlasaka. Sada su nas sve iznenadili sa izlaskom za sedam dana – 17. septembra.

Glavni lik u ekspanziji je Plague Knight koji će imati nešto drugačiji gameplay u odnosu na Shovel Knight-a. Da biste igrali ekspanziju, potrebno je da ste završili kampanju glavne igre, mada iz Yacht Club Games obećavaju i kod koji će igračima omogućiti da igraju Plague of Shadows čak i nako nisu prešli igru ili u slučaju da su igrači u međuvremenu prešli na neku drugu platformu na kojoj je takođe dostupan Shovel Knight.

Da podsetimo, Shovel Knight je do sada objavljen za 3DS, PC, PS3, PS4, Vitu, Wii U i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top