PC

Tvorci Shovel Knight predstavili novu igru – Cyber Shadow

Ukoliko ste ljubitelji akcionih retro platformera, mislimo da ne treba ni da vam posebno predstavljamo Shovel Knight.

Kickstarter hit koji ne samo da je bio sjajna igra sama po sebi, već su autori ispoštovali sve što su obećali na Kickstarteru i u godinama nakon izlaska izbacili nekoliko besplatnih ekspanzija kako bi igrači dobili ono što je i rečeno na Kickstarter kampanji. Zato nas i ne čudi da je jako brzo nakon dolaska na Switch, odmah postao i jedna od najprodavanijih indi igara na toj platformi.

Tvorci ove igre, studio Yacht Club Games, danas nam je predstavio njihovu novu igru, koja je takođe retro akcioni platformer, samo su ovoga puta u ulozi izdavača, dok je razvojni tim Mechanical Head Games.

Naslov igre je Cyber Shadow, i na prvu jako podseća na igru Shadow of the Ninja sa NES konzole. Priča glasi da su svetom ovladali sintetički oblici života, i mi smo u ulozi Senke (Shadow) koji odlazi na put da sazna zašto je svet krenuo u propast i kako to može da zaustavi.

Na tom putu će mu stajati gomila tehno hordi i zamki, kroz beskrajne lavirinte Mekagrada.

Zvuči zanimljivo, a bogme isto tako izgleda, i ako se po trejleru dan poznaje, očekuje nas još jedna sjajna retro akcija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top