Domaća Scena

Destiny: The Taken King launch day promocija u Beogradu

Launch velike Destiny ekspanzije The Taken King nije prošao bez prikladne prezentacije za novinare u Beogradu, na sada već proverenom mestu – igraonici Game Pub u tržnom centru Stadion. Organizator je ponovo bio Computerland, a mi smo bili u prilici da (i pored tehničkih problema) zaigramo The Taken King i uverimo se šta je to sve Bungie implementirao u ovu do sada najveću ekspanziju za popularni kako oni vole da ga zovu shared-world FPS.

DSC_1074

The Taken King stiže tačno godinu dana nakon originalne igre. Tada Destiny iako zabavna igra, čini se da nije opravdao najviša očekivanja koja su gejmeri imali od Bungie-a sa skoro pa neograničenim budžet na raspolaganju. Međutim, igra je u međuvremenu dobila dve ekspanzije, The Dark Below i House of Wolves koje su prilično ispeglale neke od problematičnih aspekata. Slično bi i sada moglo da se kaže za The Taken King, osim što je sve to ovoga puta još više izraženo.

DSC_1085

Ekspanzija donosi novu kampanju, tri nove multiplayer Strike misije i sedam novih Crucible mapa. Tu su i novi neprijatelji – Taken, koji su zapravo robovi Oryx-a. Svaka od tri postojeće klase dobija i treću sub-klasu. Naravno očekujte i nove gameplay mehanike, nova oružja, nove delove oklopa i još puno stvarčica koje će “pedantne” igrače Destiny-a koji žele da svog lika maksimalno “ispeglaju”, držati desetinama sati prikovanim za ekran. Inače, treba pomenuti i da je maksimalni level koji sada možete dostići u igri pomeren na 40.

DSC_1066

Ako redovno igrate Destiny sigurno ste upoznati i sa velikom količinom ispravki koje je doneo 2.0 patch, pa kada uzmemo i sve ono što donosi The Taken King, pred nama se nalazi prilično sređena i zaista dosta bolja igra nego pre godinu dana kada je lansirana.

DSC_1084

The Taken King dolazi kao downloadable ekspanzija za vlasnike Destiny-a i prethodne dve ekspanzije. Cena je 40 evra na PSN-u i Xbox Live-u. Igra je takođe sada dostupna i u vidu Destiny The Taken King Legendary Edition koji u sebi sadrži igru i sve ekspanzije i koji je dostupan u Computerlandovim prodavnicama za PS3, PS4, Xbox One i Xbox 360 po ceni od 8499 dinara.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top