Vesti

Stigao je oktobarski PLAY! Zine(2015)

Kakav gaming mesec za nama! Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Super Mario Maker, SOMA, Until Dawn, FIFA 16, Mad Max, Destiny: The Taken King… Od čega početi!

MGSV: The Phantom Pain je igra koja je solidno podelila redakciju, pre svega dva najokorelija fana serijala. I iako su se autor opisa i urednik generalno slagali oko dobrih i loših strana igre, jedan je prilično čvrsto zastupao ocenu 10/10 dok je drugi svoj „Revengeance“ prema Konamiju, Kojimi ili ko je god odgovoran za nedovršenu i očigledno zbrzanu igru, hteo da ispolji jednom osmicom. Obojica kao ulog na sto stavljaju stotinak sati provedenih u igri, kao i ko zna koliko sati provedenih uz ceo serijal. Konačni ishod – 9/10. Igra je odlična, ali za razliku od mnogih drugih gaming publikacija, mi smo imali vremena da je pređemo do samog kraja i budemo u stanju da je sagledamo u celosti.

Još jednu devetku je odneo i Super Mario Maker. Nintendo je još jednom uspeo da napravi naslov za koji smo apsolutno sigurni da će doživeti legendarni status. Wii U svakako ulazi u istoriju kao najneuspelija kućna konzola koju je Nintendo napravio, ali ako pogledamo ponudu igara za ovaj sistem, makar nam je drago da Nintendovi timovi koji razvijaju igre i dalje znaju vrlo dobro šta rade.

Horor repertoar ovog meseca čine SOMA koju je vredelo čekati i jedan od sleeper hitova godine Until Dawn. Destiny je ušao u drugu godinu znatno jači u odnosu na igru koja je lansirane prošle godine. Mad Max iako pomalo dosadan, može da prođe ako vam se dopao film i ako ste željni još malo akcije. FIFA je ove godine prilično dobra, ali na žalost zbog problema na granicama nismo na vreme dobili PES, pa nismo bili u mogućnosti da napravimo direktno poređenje dva fudbalska titana među video igrama. Negde između Srbije i Hrvatske je izgleda ostala i naša review kopija Tearaway Unfolded, koju takođe nismo dobili na vreme da bi stigli da pripremimo opis.

Sledeći mesec takođe stiže gomila velikih i malih, potencijalno dobrih naslova. Ulazimo u udarni termin godine kada su u pitanju video igre. Jedva čekamo da zajedno sa vama ispratimo finiš ove prilično jake gaming godine.

PLAY! Zine 88 – Oktobar 2015

PLAYZine88-Oktobar2015-naslovna

Flash vesti

13th Page

REPLAY:
Half-Life

BETA TEST:
Rainbow Six Siege

UKRATKO

STEAM EARLY ACCESS:
Bounty Train
Warshift

REVIEW:
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Destiny: The Taken King
FIFA 16
Super Mario Maker
Until Dawn
SOMA
Mad Max
Satellite Reign
Act of Aggression
Blood Bowl 2
Onikira: Demon Killer
Stasis
Hacknet
Out of the Park Baseball 16

HARDWARE:
Asus Strix Tactic Pro
Steelseries Apex M800
Asus Zenbook pro UX501W

MINECRAFT BLOK

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone specijal

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top