PC

MGS5: The Phantom Pain update adresirao jednu od najčešćih želja fanova

Posted on

Najnoviji update za MGS5: The Phantom Pain donosi nekolicinu promena i dodataka u FOB mod, promene u PF rejting, razvoj opreme i slično. Međutim ono što je posebno privuklo pažnju je jedna novina koju je Konami ubacio u igru a na koju se žalila većina fanova koja je Phantom Pain prešla do kraja. Pošto se radi o podatku koji svakako zalazi u teritoriju spojlera, ukoliko niste prešli Phanom Pain i ne želite da saznate jedan od važnih raspleta priče, savetujemo vam da ne čitate ostatak vesti.

Konami je sa novim updateom uveo mogućnost da igrači koji su prešli misiju 45. posle koje Quiet više nije dostupna kao buddie, ponovo budu u mogućnosti da je izaberu kao pratioca na misijama. Način na koji možete da vratite Quiet je prilično čudan. Potrebno je da misiju 11. “Cloaked in Silence” ponovo pređete sedam puta! Nakon toga ona umesto prefiksa [Replay] dobija [Reunion] i nakon još jednog prelaska Quiet će se ponovo priključiti Diamond Dogs-ima i možete je voditi kao podršku na misije.

Iako ovo naravno nema nikakvog smisla kada je priča u pitanju, većina igrača će se obradovati mogućnosti da ponovo imaju Quiet kao buddie, imajući u vidu koliko ona može da bude korisna u raznim situacijama.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version