PC

Razer predstavio Blade Stealth ultrabook

Posted on

Razer linija laptopova je san mnogih gamera… barem dok ne pogledaju cenu. Uostalom, Razer je kompanija koja je uvek bila u elitnom cenovnom rangu, ali se čini da sa novim proizvodom menjaju taj deo svoje politike.

Blade Stealth je novi laptop koji su prikazali na CES 2016 sajmu i koštaće svega hiljadu dolara. Unutar minijaturnog laptopa (ekran je veličine 12.5″) nalaze se Skylake i7 procesor, 8GB RAM i SSD od 128GB. Pomenuti ekran je rezolucije 2560×1440 i kvalitetom će parirati IPS displejima. Ultra tanki laptop je težak oko 1.5KG i podržava mnoge moderne standarde poput USB type-C, a tastatura ima Chroma efekat. Nažalost, neće biti toliko lako doći do primeraka ovog laptopa jer će se prodavati isključivo u Razer i Microsoft radnjama. Takođe, biće dostupno nekoliko jačih modela od koji je najskuplji 1600 dolara, ima 4K ekran i SSD od 512GB.

Ostaje još da vidimo kako će Razer promovisati ove uređaje, naročito jer Blade Stealth ne spada pod tipično gejmerske proizvode koje inače ova kompanija prodaje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version