PC

XCOM i Civilization igre su u novom Humble Bundle-u

Ljubitelji poteznih strategija, a naročito igara iz kuće Firaxis, novi Humble Bundle je za vas! Njihov novi dvonedeljni paket sadrži veliki broj sjajnih igara iz XCOM, Sid Meier’s Civilization ali i nekih manjih serijala koji je ovaj izdavač objavio. Paket dolazi u tri nivoa, od kojih srednji ima dinamičku cenu u zavisnosti od toga koliko novca posetioci sajta odluče da plate za pakete (takozvani Beat the average). Upravo na taj drugi nivo će posle nedelju dana biti dodato još igara. Kojih – trenutno je misterija.

Evo i šta dobijate ukoliko uzmete paket za 1 dolar:

  • XCOM Enemy Unknown
  • Sid Meier’s Pirates!
  • Civilization 3 complete
  • Ace Patrol bundle

BTA paket je u trenutku pisanja ove vesti bio 9.7 dolara i sadrži:

  • Civilization 5
  • Civilization 4 Complete
  • XCOM Enemy Within i dva DLC-a za Enemy Unknown

Najskuplji paket dolazi sa Civilization Beyond Earth, DLC-om Exoplanets za igru i kuponom od 33% popusta na ekspanziju za Beyond Earth. Naravno, dobijate i sve igre iz nižih nivoa bandla.

Kao i uvek, prilikom kupovine paketa birate koji deo novca će ići izdavačima, u dobrotvorne svrhe ili kao napojnica za Humble Bundle sajt. Sve igre dolaze kao odvojeni Steam ključevi.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top