PC

VIDEO: Play! Zine prvi utsci – The Witness

Posle pet godina razvoja, stigla nam je nova avantura autora igre Braid. U The Witness ćete igrati u ulozi bezimenog čoveka koji se nalazi na misterioznom ostrvu prepunom zagonetki. Ogromno ostrvo ćete slobodno ostraživati i rešavati skoro 700 logičkih problema tokom svog putovanja u ovoj prelepoj igri.

Šta se desilo na ostrvu, gde su nestali svi stanovnici i zašto na svakom koraku nailazite na kriptične panele, otkrićete ako zaigrate The Witness. Navodno, igra traje oko 30 sati, a nudi mnogo više igračima koji žele da otkriju sve tajne ostrva.

The Witness možete igrati na PC-u i Playstation 4 konzoli, a mi smo isprobali PC verziju i prenosimo prve utiske nakon prvih sat vremena provedenih uz igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top