Mobile

The Binding of Isaac previše nasilan za Apple

The Binding of Isaac

Kada prvi put pogledate The Binding of Isaac ne deluje vam toliko užasno kao što ste čuli: klinja koji trči blatnjavim poljančetom, puca balončićima na mušice, skuplja novčiće i onda se frapirate uz ”o bože, nije valjda to ono što mislim da jeste!” dok se dešava neki užas na ekranu. Ovo nije nimalo ”fina” i dobroćudna igra, štaviše potreban je solidno jak stomak da se svare svi crtanoliki užasi kojima je nastanjena.

Kompanija Apple izgleda da nema mesta za igru na svojoj digitalnoj prodavnici jer su je odbili sa obrazloženjem da prikazuje nasilje nad decom, tj. naslovnim junakom. Vest da je igra odbijena je objavio jedan od producenata igre na svom Twitteru, razočaran u Apple-ovu odluku jer ovo nipošto nije prva nasilna igra koja bi se pojavila na appstore. Autori igre jako dugo razmatraju izdavanje iOS porta, a sada je bila prava prilika sa nedavnom pojavom ekspanzije. Kakvi su njihovi dalji koraci, da li će cenzurisati delove igre ili potpuno bojkotovati platformu ostaje da vidimo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top