Mobile

Telltale uskoro objavljuje The Walking Dead: Michonne

Moramo odmah da vas razočaramo, nije u pitanju treća sezona serijala epizodnog TWD serijala, već prvi spin-off. Ali, u prepoznatljivom Telltale stilu.

The Walking Dead: Michonne će biti mini serija od tri epizode zasnovan, kao što je bio slučaj i sa sezonama 1 i 2, na strip serijalu. Vremenski je smešten između epizoda 126 i 139 i prati priču o naslovnoj Michonne koja je u tom periodu stripa misteriozno nestala. Prva epizoda pod nazivom ”In too depp” prikazuje naslovnu heroinu na brodu The Companion. Naravno, nešto polazi po zlu kada brod dobije signal za pomoć od kolonije Monroe.

Ova serija igara počinje 23. februara i nastaviće se epizodom ”Give no shelter” u martu, dok će finalna epizoda ”What we deserve” izaći u aprilu. S obzirom na kraći format od dosadašnjih igara, takva će biti i cena, pa će trilogija koštati svega 15 evra. Telltale games je najavio da će pred izlazak igre na svom Youtube kanalu prikazati prvih 5 minuta igre.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top