PC

Humble Indie Bundle 16

Odavno smo navikli da nas Humble Indie Bundle sajt zasipa odličnim igrama po niskoj ceni i novi paket apsolutno zaslužuje da bude u vašoj kolekciji, počev od horor igre Outlast, preko Trine 3 do cthulhu roguelike igre Sunless Sea. Veliki broj indie hitova, a cena nije prevelika. Humble Bundle 16 ima tri nivoa, od kojih se za dva dinamički menja cena u zavisnosti od toga koliko posetioci sajta u proseku plaćaju.

  • za 1 dolar dobijate Outlast, Never Alone i Retro City Rampage DX
  • za 6 dolara (prvi BTA) dobijate Trine 3 i Door Kickers i igre iz prethodnog nivoa
  • za 8 dolara (BTA +2$) pored svih pomenutih igara dobićete i Sunless Sea i Else.Heart.Break()

 

Kao i uvek, posle prve nedelje biće dodato još igara u BTA pakete tako da ćete ih dobiti naknadno ukoliko ste platili 6 ili više dolara, a moći ćete i da povećate plaćeni iznos ukoliko se predomislite. Humble Indie Bundle 16 je dostupan još 11 dana.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top