PLAY! Zine

PLAY! ZINE 93 – Mart 2016

Znate šta je sjajno kod prestupne godine? To što februar ima 29 dana, taj jedan dodatni dan u koji možemo da uglavimo još druženja sa novim igrama. Odlično je što je upravo ova godina prestupna, jer smo ovog februara imali priliku da zaigramo veliki broj odličnih igara, testiramo jako zanimljiv hardver, posetimo domaći gamedev događaj i ostane nam vremena da organizujemo čak dva turnira.

Ne mali broj igara se borio za laskavu titulu Igre meseca i mesto na naslovnoj strani. Street Fighter V je možda i najviše podelio redakciju. S jedne strane je mehanički najispeglanija Street Fighter igra koju ćemo igrati još dugo, ali je u isto vreme igra koja na dan izlaska nije imala naročito mnogo sadržaja. The Witness nas je naterao da ozbiljno mućnemo glavom, spremimo blok papira i olovke i satima rešavamo njegove lavirinte. Novi Garden Warfare nas je podsetio da pucačine ne moraju da budu prepune namrštenih marinaca i braon-sive, a Ultimate Ninja Storm 4 je spektakularno zaokružio jednu sagu. Ipak, kao igru meseca smo izdvojili Far Cry Primal, kao zanimljiv eksperiment Ubisofta da se ovaj serijal dodatno produbi survival elementima i istraži period istorije koji nemamo priliku da vidimo u igrama. Na kraju smo isprobali beta verziju novog Hitmana i sa nestrpljenjem očekujemo prvo poglavlje igre sredinom marta.

U redakciju nam je ovog meseca sletelo i mnoštvo zanimljivog hardvera. Imali smo priliku da se igramo sa ASUS GX700, jedinim laptopom koji ima vodeno hlađenje i koji je ostajao kul i pred najzahtevnijih igrama, na nepročitane mejlove nas je podsećala pametna narukvica iz Razera, a testirali smo i famozni Steam Controller. Poslednja spravica je pokupila naročite simpatije svih članova redakcije, čak je i jedan od kolega, inače zagriženi fan igranja na tastaturi i mišu, zaigrao Counter-strike preko ovog kontrolera.

Ali, nismo samo sedeli u redakciji i igrali igre. Posetili smo lokalno izdanje Global Game Jam 2016 gde je više od sedamdeset učesnika pravilo video i društvene igre u toku samo jednog vikenda. Na kraju meseca smo organizovali i dva turnira, u Hearthstone i Street Fighter V, sa kojih donosimo izveštaj takođe u ovom broju. Tako da okrenite sledeću stranu 93. broja Play! Zine i pogledajte šta smo sve pripremili za vas u ovom izdanju.

PLAY! Zine 93 – Mart 2016

 

Flash (vesti)

13th Page

NA LICU MESTA
Global Game Jam 2016

IZVEŠTAJ
Street Fighter V turnir
Hearthstone turnir

BETA TEST:
Hitman

STEAM EARLY ACCESS:
Pro Pinball Ultra
Naval Action
GRIP
Hero defense: Haunted island

REVIEWS:
Far Cry Primal
The Witness
Street Fighter V
Firewatch
Naruto Ultimate Ninja Storm 4
Unravel
LEGO Marvel’s Avengers
Assassin’s Creed Chronicles Russia
Plants vs Zombies Garden Warfare 2
Layers of Fear
Arslan: The warriors of legend
Bombshell
American Truck Simulator
Gravity Rush Remastered
Sebastien Loeb Rally
Mega Man Legacy Collection

HARDWARE:
Steam Controller
ASUS Republic of Games GX700
Razer Nabu

REPLAY:
Crash Bandicoot

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone Specijal

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top