PlayStation 4

Uncharted 4 beta je ovog vikenda

Kao da je bilo juče kada smo po prvi put videli trejler za Uncharted 4: A thief’s end, ali se april polako bliži i tada ćemo konačno zaigrati navodno poslednje poglavlje sage o Nathan Drake-u. Međutim, već ovog vikenda će svi zainteresovani Playstation 4 igrači moći da testiraju multiplayer komponentu igru.

Ova beta služiće više kao test serverske infrastrukture autorima igre kako bi bili spremni za igrin pun izlazak, tako da neće biti velikog trajanja – počeće 4. marta u 18h po našem vremenu i uavršiće se 7. marta u 9 ujutru. Štaviše, već sada možete da pokrenete download kako biste bili spremni za početak bete u petak. Srećom, za igranje neće biti potrebna Playstation Plus pretplata.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top