Vesti

Video igra koju igrate jezikom

Ako ste očekivali da ćemo reći da je u pitanju neka seksi igra, moramo da vas razočaramo. Ali, ideja iza igre Planet Licker je ipak jako zanimljiva i nadasve neobična.

Naime, pred vama je kontroler sa tri kugle leda (sami birate ukuse) koji detektuje svaki put kad liznete ove poslastice. Time upravljate svojim svemirskim brodićem i navodite ga ka planetama koje su istih boja kao i kugle sladoleda na kontroleru. Ali, planete štite mine i moraćete da tempirate svoje klopanje sladoleda kako biste što duže opstali u igri. Nemoguća misija što se nas tiče, pojeli bismo sav sladoled!

Igra se trenutno prikazuje samo po sajmovima i za igranje je dizajniran poseban USB kontroler u kojem je moguće menjati (slado)led tako da su posetioci imali priliku da, sem što su igrali jednu od najneobičnijih igara ikada, isprobaju razne ukuse sladoleda. Originalna ideja, koliko god blesavo izgledala.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top