PC

XCOM 2 patch unapređuje performanse

Iako je po izlasku pokupilo sve pozitivne kritike, delo Firaxis Gamesa XCOM 2 startovalo je sa mnogim različitim problemima prošlog meseca. Mnogi od ovih odnosili su se na sveukupni učinak igre i optimizaciju, ali Firaxis je ostao rešen u želji da koriguje nepravilnosti. I ta želja je prerasla u novi veliki patch koji se pozabavio konkretnim problemima i unapredio same performanse igre.

Patch je doneo i neke nove stvari ali i poboljšao stare. Pored podrške za SLI i AMD Crossfire što bi trebalo da poboljša učinak igre, poboljšanja senki u Avengeru, brda optimizacija rada procesora i grafike i mnogih popravljanja bagova, patch dodaje i novi “Zip Mode”. Ovo omogućava značajno ubrzavanje animacije dok je kretanje takođe uvećano čineći sam progres igre znatno bržim.

Prevelika je lista problema i inovacija na koje se novi patch odnosi, tako da više informacija možete pogledati ovde. Dobri ljudi iz Firaxis Gamesa pozabavili su se mnogim stvarima u cilju pružanja bolje igre fanovima i zbog toga smo im neizmerno zahvalni.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top