Vesti

Pokken Tournamentove mere protiv rage quit igrača

Pokken Tournament je nova borilačka igra na tržištu i, za razliku od konkurencije, se stvarno trudi da kazni igrače koji se, da bi izbegli poraz, isključuju iz meča koji je u toku (rage quitting).

Pre nego sto igrač krene online, Bandaijeva igra opominje igrača da se uzdrži od isključivanja u sred meča, jer je to nepristojno i da će snositi posledice za takve radnje.

pokken 1

Ako se igrač ogluši o upozorenja Pokken Tournament će konfiskovati deo Poke zlata, valute u igri sa kojom igrači kupuju kozmetičke predmete za njihove borce.

pokken 2
Nadamo se da će i druge borilačke igre pratiti primer Pokkena i uvesti disciplinske mere i u njihove igre, protiv ove sve češće pojave.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top