PC

VIDEO: CryEngine V

CryEngine V

Predstavljena je peta iteracija čuvene CryEngine platforme za razvoj video igara,  sada zvanično dostupna za sve developere na korišćenje. U jakoj konkurenciji Unity 5 i Unreal 4 endžina, koji su već sada izbor mnogih malih i velikih studija i game developera, Cry je morao da se pojavi sa zaista puno novina, i čini nam se da predstavili dobre mogućnosti svima koji žele da koriste njihov pogon kao bazu za razvoj svojih igara.

Bolja podrška za DX12, uređaje za virtuelnu realnost i “plati koliko ti treba” sistem su glavne karakteristike koje se nude zainteresivanim developerima, a na sve to akcenat na stalnoj podršci zajednici i malim razvojnim timovima je, čini nam se, sada jači nego ikada, što samo još jednom pokazuje koliko je bitna zdrava konkurencija u svemu, pa i u oblasti popularnih endžina za video igre.

Pogledajte promo video:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top