Vesti

David Hayter: ”Nisam najveći fan Kodžime”

”Tata” Metal Gear Serijala, Hideo Kojima, ponovo je pod svetlima reflektora, ali ne na baš lep način. Glumac David Hayter, poznatiji kao originalni glas Solid Snake-a iz Metal Gear Solid igara, izjavio je u nedavnom intervjuu da je Hideo Kojima odavno imao planove da ga zameni.

Ukoliko pratite MGS serijal, znate da je u poslednjoj igri ne čujemo Haytera već Keifer Sutherlanda, ali je to po rečima glumca samo zato što Kojima nije uspevao da nađe adekvatnu zamenu i praktično je ”zaglavio sa njim”. Navodno, još od Metal Gear Solid 3 je trebalo da bude zamenjen i kao prvi pik je bio Kurt Russel jer je ipak na osnovu njegove čuvene uloge kao ”Zmija” Pliskin dizajniran izgleda Solid Snakea koga danas poznajemo. Ali, Russel je tu ulogu odbio i dalja dešavanja znamo.

Hayter je na kraju izjavio da ne gaji naročito pozitivan stav prema ekscentričnom Kojimi i da ne bi pristao da sa njim sarađuje. Upitan da li je igrao MGS5, izjavio je da je to 60 sati poniženja koje ne želi sebi da priređuje. Izgleda da nije samo ”veliki zli Konami” doveo ovu vranšizu na rub.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top